Praktické odměny od SAG

Pozor!

Akce skončila.

Pět různých atraktivních a především praktických dárků mohou získat zákazníci SAG za listopadové nákupy náhradních díků vybraných značek. Od oblíbeného kapesního ´švýcaráku´, který je ve hře v akci na podvozkové díly SIDEM, až po profesionální okružní pilu spojenou v říjnu a listopadu s nákupem dílů VALEO a stěračů SWF. A navíc začíná i oblíbená předvánoční akce na balíčky motorových olejů Castrol s produkty Apple.

Zatímco v říjnu byly dárkem za nákupy brzdových dílů ATE akumulátorový šroubovák nebo rázový utahovák, v listopadu mohou zákazníci SAG k prémiové kvalitě ATE získat chalupářský set FISKARS se štípací sekerou a zahradní pilkou nebo domácí aku řetězovou pilu EXTOL Industrial.

Atraktivní PŘEDVÁNOČNÍ AKCE Castrol platí až do poloviny prosince a vztahuje se na sudy vybraných motorových olejů Castrol EDGE, MAGNATEC či GTX, které jsou nabízeny v setech se čtyřmi žádanými produkty Apple (telefony iPhone15, chytrými hodinkami Apple Watch Series 6 nebo sluchátky AirPods PRO). To vše za výjimečné akční netto ceny…

SAG CZ odmění zákazníky také za nákupy osvětlení, elektronických dílů, startérů a alternátorů, žárovek i ostatního produktů značky HELLA. Dárkem za říjnový a listopadový obrat v tomto sortimentu je chytrý elektrický gril SENCOR.

Veškeré náhradní díly nejen uvedených akčních značek najdete v našem e-shopu Connect.